Receptai

Paprastas čeburekų receptas

Čeburekams jums reikės:

Tešlai

4 stiklinės miltų

1,5 stiklinės vandens

100ml aliejaus

2 a. š. druskos

1 a. š. cukraus

Įdarui

500g faršo

1 a. š. druskos

pipirų

didelio svogūno

100ml sultinio

Gaminimas

Miltus sumaišome su druska ir cukrumi. Pilame likusius tešlai skirtus produktus ir išminkome tešlą. Ji turėtų nelipti prie rankų. Išminkius tešlą paliekame ją ilsėtis.

Pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Į faršą įmaišome visus įdarui skirtus produktus.

Iš tešlos darome rutuliukus ir kočiojame juos kuo ploniau. dedame faršą, užlenkiame ir suspaudžiame kraštus šakute.

Kepame čeburekus įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus abi pusės.

Skanaus!

Parašykite komentarą